Dun & Bradstreet AAA tanúsítványt kapott cégünk

2023.11.17.
2023.11.17.
A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és –minősítő 2023-ban is tanúsítvánnyal ismerte el cégünk üzleti stabilitását.

Az elnyert AAA Bronz fokozatú tanúsítvány igazolja, hogy a Dun & Bradstreet objektív vállalatminősítési rendszerében a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. az ország vállalatainak legjobbjai közé tartozik. A szigorú szabályoknak való megfelelést, a Dun & Bradstreet vizsgálja és osztályozza, egy folyamatosan ellenőrzött és biztosított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. A Dun & Bradstreet tanúsítvány pozitívan különbözteti meg a minősített vállalatokat a versenytársaiktól.

Megtisztelőnek tartjuk az elismerést. Felelősségteljes vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy erős fizetőképességünk fennmaradjon és pénzügyi teljesítéseink időben történjenek. Pénzügyi stabilitásunk független nemzetközi szakértő általi elismerése tovább erősíti meglévő és leendő partnereink, valamint munkavállalóink belénk vetett bizalmát, ami elengedhetetlen a stabil, hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítéséhez.