Cégünkről

Szeretné ötletét megvalósítani?

Az AAA-s minősítéssel rendelkező Videoton Holding ZRt. tagvállalataként cégünk komplex rendszer-megoldásokat kínál a termékgyártás minden szakaszára. Tevékenységünk a stratégiai partnerkapcsolatokra és az integrált gyártási szolgáltatásokra épül. Hosszú távon versenyképes költségszintű gyártást, személyre szabott megoldásokat és üzleti modelleket kínálunk partnereink számára. A vevő specifikus termékfejlesztéstől kezdve az anyaggazdálkodáson és a stratégiai beszerzésen át egészen a precíziós műanyagfröccsöntésig és a késztermék összeszereléséig. 50 éves tapasztalatunk és szakértelmünk a biztosíték az innovatív, gyors, rugalmas és kiváló minőségű termékgyártásra. Partnereink világhírű nagyvállalatok, akik már több ízben is díjazták munkánkat.

Cégbemutató film

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. egy olyan vállalat, amely a tradíciót és az értékeket a műszaki fejlődéssel és az innovációval összhangban egyesíti. Cégünk 1970 óta áll megbízható partnerként vevői rendelkezésére, az alapítástól napjainkig megtestesítője az integrált gyártási szolgáltatásoknak.

 

 

Küldetés

Küldetésünk, hogy teljes körű szolgáltatásokat biztosítsunk a terméktervezéstől a beszerzésen és a gyártásba vitelen át saját műanyag fröccsöntéssel és akkumulátor szereléssel a tömeggyártásig és kiszállításig.

 

Jövőkép

Célunk, hogy világszerte ismert és elismert gyártópartnerré váljunk az akkumulátorokat és műanyag alkatrészeket tartalmazó termékek gyártásának területén.