Közösségépítés a Városligetben, VIDI Feszt

2023.09.15.
2023.09.15.
Minden év szeptemberének második szombatján a kaposvári és marcali Videotonosoktól hangos a Városliget, hiszen ez a nap a dolgozóknak és a családtagoknak is kizárólag a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól.

A Vidi Feszten most is rengeteg program közül lehetett választani: Vidi olimpiával, játékgépekkel, ugrálóvárral, óriás buborékfocival, biciklis akadálypályával vagy akár óriás exatlon akadálypályával üthették el az időt. A szakszervezet sátrában gyönyörű gyermekrajzok, henna festések és hajfonatok is készültek.

A színpadon Varga Viktor és Polgár Peti teremtett jó hangulatot, de kötélugró show és táncos produkció is szórakoztatta a nézőket. Közben a gyerekek sem unatkoztak, a hangos nevetésről Roli Bohóc gondoskodott. A száguldás egészen apró szerelmesei elektromos kisautókkal rótták egész délután a köröket. A gyerekek és felnőttek egyaránt kipróbálhatták magukat katonaként, vagy rendőrként: tenyér lenyomat készítéssel, fegyversimogatóval, akadálypályával és airsoft lövészettel várták az egyenruhások az érdeklődőket.

A cég minden évben az ételudvarban elkölthető Vidi-pénzzel is támogatja az összes résztvevőt, hogy a felhőtlen szórakozás mellett a hasak se maradjanak üresen.