Modern Mintaüzem gyárlátogatások kaposvári és marcali telephelyeinken

2022.05.05.
2022.09.16.
A Modern Mintaüzem Program célja a magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások szervezeti megújulásának és technológiaváltásának elősegítése és támogatása.  

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. és a VIDEOTON Battery Technologies Kft. mint modern mintaüzem vesznek részt ezen programban és az év során több alkalommal fogadják magyar vállalkozások delegáltjait, akik érdeklődnek technológiáik iránt.

Május 5-én került sor az első ilyen látogatásra, melyet az évben még további három alkalom követett. A program keretében az érkezőknek először Kaposváron mérnökségünk vezetője tartott prezentációt a cégünknél működő, saját fejlesztésű nyomonkövetési és adatgyűjtő rendszerekről, majd a műanyag üzemünk üzemvezetőjének segítségével körbe vezette vendégeinket a gyárban. Ezt követően Marcali gyáregységünkben folytattuk a napot, ahol az előadások után ismerhették meg a hozzánk érkezők a gyárat.

A helyszínek bejárását követően lehetőség nyílt szabad beszélgetésre, mely remek teret adott kapcsolatépítésre a különböző iparágak képviselői között.