Szervezet

Tevékenységeink és telephelyeink, illetve erőforrásaink átgondolt, összehangolt működtetésével szinergiákat aknázunk ki. Testreszabott, alacsony költségű, magas minőségű tervezési, gyártási és logisztikai megoldásokat kínálunk. Számos iparágban nyújtunk az adott igényekhez legjobban illeszkedő szolgáltatásokat.

Az adott feladathoz és a piac igényeihez szabjuk a mérnöki tervezést és a gyártási szolgáltatásokat. Tevékenységeink vertikálisan integrálódnak a költséghatékony alkatrészgyártási és beszerzési gyakorlatunkkal. Felkészülten kínáljuk a teljes gyártási folyamat minden elemét: a tervezés első lépéseitől a tesztelésen át a tömegtermelésig.

Szervezeti struktúránk lehetővé teszi, hogy vevőink optimálisan hasznosíthassák a szolgáltatásainkból fakadó előnyöket. Rugalmas és a vevőink számára leghatékonyabb tervezési, gyártási és logisztikai feladatokat teljes egészében felölelő megoldást kínálunk, ennek érdekében átlátható szervezeti felépítést alakítottunk ki, mely következetesen a partnerek elvárásaira épül.

 

Impresszum
VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. 7400 Kaposvár Izzó u. 3
8700 Marcali Kossuth L. u. 55
Telefon: + 36 82 502 100
Fax: + 36 82 502 190
E-mail:
Copyright © 2011 VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.