Szerszámkompetencia

Szerszámmenedzsmenttel foglalkozó szakembereink főként a hőre lágyuló műanyagalkatrészek gyártásához szükséges fröccsöntő szerszámok tervezésével, gyártatásával foglalkoznak.
Széleskörű tapasztalattal rendelkező munkatársaink szakszerű segítséget nyújtanak a fröccsöntő szerszámok tervezési, kivitelezési folyamatában. Szerződéses szerszámgyártó partnereink száma folyamatosan bővül, stratégiai partnerkapcsolatokkal rendelkezünk mind Magyarországon, mind Távol-Keleten. Már a termékfejlesztés fázisában együttműködünk a vevőinkkel, így a szerszámgyártás is mindvégig közös szakmai felügyelet alatt történik. A folyamatos nyomon követés, részvételünk a szerszámpróbákon, a gyakori személyes látogatás a biztosítéka a magas minőségű szerszámnak, és annak, hogy mindenkor megfeleljünk a vevői igényeknek.

A tömeggyártás folyamán, szerszámműhelyünk gondoskodik a jelenleg több mint 800 szerszám magas színvonalú megelőző és rendszeres karbantartásáról, a szükséges felújításokról, optimalizálásokról. Szerszámműhelyünk CNC vezérlésű szerszámgépekkel (szikraforgácsolók, marók, eszterga), ultrahangos szerszámtisztítóval, valamint  lézerhegesztővel felszerelt.

Impresszum
VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. 7400 Kaposvár Izzó u. 3
8700 Marcali Kossuth L. u. 55
Telefon: + 36 82 502 100
Fax: + 36 82 502 190
E-mail:
Copyright © 2011 VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.