Innováció kategóriában ÉV GYÁRA győztes lett a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

A GyártásTrend technológiai magazin negyedik alkalommal hirdette meg az Év Gyára versenyt, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát és a meghirdetett kategóriák győzteseit. A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. ügyvezetői a 2019. május 3-án rendezett gálán Innováció kategóriában vehették át az első helyezetteknek járó elismerést.

A versenyre 9 kategóriában nevezhettek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok. A fél évet felölelő versenyidőszakban a rövid listára került cégeket szakértő bizottság helyszíni audit során értékelte, majd a kapott eredmények alapján az ipari szektorban elismert szakemberekből álló zsűri objektív szempontrendszer alapján döntött a helyezésekről. Az összetett díjat az a cég nyerhette el, amely több kategóriában shortlistre került és legalább az egyikben az első helyen végzett.

 

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. pályázati anyaga alapján 2 kategóriában (innováció és dolgozói elégedettség) is bekerült a rövid listán szereplők közé, míg a VIDEOTON Battery Technologies Kft. ugyancsak az innováció és a gyártástámogató folyamatok területén került shortlistre.

 

A 2019. május 3-án tartott díjátadó gáláig minden nevező számára ismeretlen volt az eredmény. Az innovációs tevékenységünkért járó kategória győzteseknek járó oklevelet és emlékplakettet Fábián Balázs és Pálca Levente ügyvezető igazgatók vették át a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. nevében.  

  Év Gyára 2019

Impresszum
VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. 7400 Kaposvár Izzó u. 3
8700 Marcali Kossuth L. u. 55
Telefon: + 36 82 502 100
Fax: + 36 82 502 190
E-mail:
Copyright © 2011 VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.